Прокуратура Буковини оперативно відреагувала на звернення громадських активістів

Прокуратура Буковини оперативно відреагувала на звернення громадських активістівПрокуратурою Чернівецької області спільно з працівниками органів Державної митної служби із залученням фахівців експертних установ впродовж доби ретельно перевірено звернення про недотримання нормативних документів під час перевезення через митний кордон України лісодеревини, викладені у заяві представників громадських організацій Буковини «Ніхто, крім нас» та «Козацька звитяга».

Про це повідомив перший заступник прокурора області Олександр Іванюк в ефірі одного з телеканалів.
Шляхом розвантаження та відповідного експертного дослідження проведено огляд з метою ідентифікації наявного товару відомостям, які заявлені у товарно-супровідних документах.
– Будь-яких порушень Митного кодексу України при завантаженні, та митному оформленні вантажу (технічної деревини) не виявлено, що засвідчено відповідним висновком експерта, – проінформував Олександр Іванюк.
Слід також зауважити, що заява громадських активістів надійшла в прокуратуру Чернівецької області 4 червня, а вже 5-го про проведену перевірку було поінформовано громадськість.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata