Чернівецький Майдан проснувся. Від депутатів Чернівецької обласної ради вимагають не грати вар\’ята і відправити Гайничеру й Маніліча у відставку

Чернівецький Майдан проснувся. Від депутатів Чернівецької обласної ради вимагають не грати вар'ята і відправити Гайничеру й Маніліча у відставкуЗВЕРНЕННЯ
Чернівецького обласного об’єднання «Майдан»
до депутатів Чернівецької обласної ради

Чернівецьке обласне об’єднання «Майдан» вимагає від депутатів Чернівецької обласної ради припинити блюзнірство щодо мешканців краю і України загалом. Депутати покликані захищати інтереси буковинців, але, на жаль, цього не роблять.
Навпаки, в очах виборців, які делегували обранцям високі повноваження, депутати себе скомпрометували власною бездіяльністю, яка після Революції Гідності виглядає ще й антидержавною.
У реаліях часу тільки одна область в Україні – Чернівецька, не спромоглася усунути злочинну партію регіонів від керівництва в обласній раді. Чому до цієї пори у своїх кріслах сидять Гайничеру, Маніліч? Чому депутати від партій, які ще донедавна були в опозиції («Народна рада» – Батьківщина, Свобода, Фронт змін) спокусилися на «кістку з панського столу» у вигляді посади першого заступника? Для чого збільшувати витрати бюджетних коштів на трудовлаштування «потрібних» кадрів? Треба переобирати керівництво обласної ради, а не розширювати штат і збільшувати видатки на утримання апарату обласної ради!

ЧОО «Майдан» вимагає:
1. На сесії обласної ради проголосувати за відставку Гайничеру М.І. і Маніліча В.М.
2. Обрати голову обласної ради та заступника.
3. Мінімізувати витрати на утримання обласної ради в складний для держави час .
У випадку невиконання наших вимог залишаємо за собою право громадського впливу.
Президія ради ЧОО «Майдан» 10 червня 2014р.

peredplata