Садовий та брюнетка із сміливим декольте стали героями соцмереж – фото.

Світлину на якій поруч із мером Львова стоїть ефектна брюнетка у довгій чорній сукні активно обговорюють у мережі. Увагу користувачів, зокрема, привернуло сміливе декольте дівчини та хрестик на її шиї.

Фото на своїй сторінці у Facebook опублікував шеф-редактор порталу “Освітня політика” Віктор Громовий.

“Одразу видно, що побожна дівчина, хрестик є”. “Треба заздрити мовчки”. “То плаття не таке, то під платтям…. Як є що показати, то дивіться і мовчки слину ковтайте”. “Неочікувано для офісу мера”, – кепкують користувачі.

Як виявилося, знімок зроблено під час візиту до Львова заступника Міністра освіти і науки України Ігоря Гарбарука.

Незнайомкою виявилася 27-річна юристка Христина Тишкун. Вона сама виклала фото у своєму Instagram-акаунті, але після хвилі критики, щодо її вбрання, вона закрила свою сторінку.

У Facebook шеф-редактор порталу “Освітня політика” Віктор Громовий опублікував знімок Христини, ще до закриття облікового запису.

“Які проблеми освіти та енергоефективності сьогодні вранці жваво обговорюють у славному місті Лева?! Правильно: хто ця дама з хрестиком і чому ті хлопаки мають такі кислі писки”, – написав він.

Також ще до закриття своєї сторінки вона у коментарях відповіла на хвилю хейту у свою сторону: “А до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно”.

Відомо, що Христина Тишкун є юристкою та власницею компанії “БК Забудова”. Народилася 30 серпня 1994 року у Львові. У своєму Facebook вона зазначила, що отримала ступінь магістра права у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Наразі проживає в Києві. Також Тишкун працює помічником адвоката в адвокатському бюро Advisers.

peredplata