Війська РФ почали передислокацію в рамках раптової перевірки боєготовності

Війська РФ почали передислокацію в рамках раптової перевірки боєготовностіРаптова комплексна перевірка сил проводиться з 21 червня за розпорядженням Міноборони РФ, до участі в ній залучені близько 65 тис. військовослужбовців усіх видів і родів військ.

Війська РФ, задіяні в перевірці готовності Центрального військового округу приступили до великомасштабної передислокації в призначені райони, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Як поінформували в Міноборони РФ, танкові і зенітні ракетні з\’єднання ЦВО завершують завантаження на залізничні платформи і найближчим часом приступлять до здійснення маршу в райони призначення. Ряд сполучень і військових частин округу приступили до здійснення маршів своїм ходом на полігони Юргінскій, Чебаркульський і Тоцкое.

Підрозділи Іванівського повітряно-десантного, Ульяновського десантно-штурмового сполук та окремого полку зв\’язку Повітряно-десантних військ, направились на аеродроми і знаходяться в готовності до перекидання та десантування в призначені райони.

\”Основним завданням першого етапу перевірки бойової готовності є оцінка дій командирів і штабів при приведенні у вищі ступені бойової готовності та висування в райони зосередження\”, – пояснили у військовому відомстві.

Як підкреслили у відомстві, Росія повідомила країни-партнери по Організації безпеки і співробітництва в Європі про проведення з 21 червня раптової комплексної перевірки військ Центрального військового округу.

Джерело

peredplata