Суд дозволив розміщення в Чернівцях інформаційних наметів «Фронт змін»

Суд дозволив розміщення в Чернівцях інформаційних наметів «Фронт змін»Чернівецький окружний адміністративний суд своєю постановою від 25 жовтня 2011 року відмовив Чернівецькій міській раді в задоволенні адміністративного позову щодо заборони розміщення в м.Чернівцях інформаційних наметів Політичної партії «Фронт змін». Позов було подано виконавчим комітетом Чернівецької міської ради до Чернівецького окружного адміністративного суду навіть без повідомлення про це відповідача – голову обласної організації Політичної партії «Фронт змін» Бурбака М.Ю.

Підставою позову про заборону на встановлення агітаційних наметів Політичної партії «Фронт змін» Чернівецька міська рада вважає неправильне та невчасне повідомлення органів місцевого самоврядування про встановлення агітаційних наметів. Третьою особою на стороні позивача виступало Управління Міністерства внутрішніх справ України у Чернівецькій області, представник якого на суд не з”явився.

В інформаційних наметах політичної партії «Фронт змін» проводиться збір підписів в рамках акції «Україна проти Януковича». На сьогодні на Буковині зібрано понад 10 тисяч підписів, повідомляє прес-служба \”Фронту змін\”.

peredplata