Богословська: Якщо Медведчук і надалі братиме участь у переговорах, я складу мандат і візьму до рук зброю

Богословська: Якщо Медведчук і надалі братиме участь у переговорах, я складу мандат і візьму до рук зброюДепутатка наголосила, що місце Медведчука – у в’язниці

Народний депутат Інна Богословська вважає, що Медведчук не має права брати участь у переговорах про ситуацію на сході, адже його місце – тільки за ґратами.

Свою думку Богословська висловила у програмі \”Сьогодні про головне\” на ТВі.

\”Сьогодні поява Медведчука за переговорним столом – це дуже небезпечне явище в Україні. Ця людина має бути або за кордоном, або в тюрмі в Україні, так само як Кернес і Добкін\”, – наголосила депутатка.

\”Треба заборонити \”Український вибір\” як сепаратистську організацію, яка підтримує розділ України. По-друге, треба висунути обвинувачення Вікторові Медведчуку, який є засновником цієї організації\”, – додала вона.

Якщо українська влада дозволить Медведчукові й надалі брати участь у переговорах, Богословська обіцяє скласти мандат і взяти до рук зброю.

\”Я дуже сподіваюся, що українська влада не прийме Медведчука як перемовника з боку сепаратистів. Якщо Медведчука посадять за стіл переговорів як перемовника, я того ж дня складу мандат і піду з тими людьми, які беруться до зброї\”, – запевнила вона.

peredplata