Еволюція брехні

Еволюція брехніНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Чергові вкиди дези щодо підписання й ратифікації економічної частини Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Спостерігаю за еволюцією брехні на цю тему. Перші ранкові вкиди: \”ЕС передумал подписывать договор с Украиной\”… До обіду заголовки еволюціонували в \”Евросоюз передумал ратифицировать Соглашение\” … Чекаю на третю версiю брехнi: \”ЕС передумал имплементировать договор с Украиной\”.

Звісно, людям які не розуміють тонкощей дипломатичної бюрократії та казуїстики не так просто зрозуміти процедуру ратифікації та імплементації угод в системі ЄС. Але причин для тривоги не бачу. 27-го червня (п\’ятниця) в Брюсселi вiдбудеться урочиста церемонiя пiдписання цiєї багатостраждальної Угоди. Наступним кроком, аби запрацювала Зона вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом необхідно, щоб ВР якнайшвидше ратифікувала Угоду. Міністерство закордонних справ України вже здійснює підготовку ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Не вiрю що пiсля Майдану якась сволота у ВР наважиться встромляти палки в колеса цього процесу.

peredplata