Аваков дав \”адекватним\” терористам ще кілька годин, після чого пообіцяв жорсткі дії

Аваков дав "адекватним" терористам ще кілька годин, після чого пообіцяв жорсткі діїПро це міністр заявив на заходах з приводу випуску у Національній академії внутрішніх справ України.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що найближчим часом проти терористів, які не складуть зброю, будуть застосовані жорсткі дії.

Про це міністр повідомив на урочистих заходах з нагоди проведення випуску і посвячення в захисники правопорядку випускників Національної академії внутрішніх справ України.

\”Я думаю, всі ті, хто адекватний, отримає, можливо, ще кілька годин, щоб виконати умови, які висуває Україна. Інакше ми діятимемо адекватно і жорстко\”, – заявив Аваков.

Щодо нападу на блокпост у Слов\’янську, який стався вночі, Аваков вважає його \”політичним нападом на мир\”, який не має військового підґрунтя. Згадав очільник МВС і про втрати, які понесла Україна під час перемир\’я.

\”У рамках так званого мирного процесу з боку \”ЛНР\” і \”ДНР\” ми маємо, на жаль, понад 20 загиблих з нашого боку, величезну кількість поранених, випиту до дна чашу терпіння, яке закінчилося\”, – повідомив Аваков.

Нагадаємо, вночі в Артемівську на Донеччині терористи обстріляли військову частину з бронетехніки, а від сильних вибухів у сусідніх житлових будинках вибило вікна.

Джерело

peredplata