Депутатів Ради відправлять у Донбас

Депутатів Ради відправлять у ДонбасУ Верховній Раді зареєстрували законопроект, згідно з яким народні депутати будуть призиватися на військові збори.

Пересічні українці давно задаються питанням: а чому народних депутатів не відправляють на «східний фронт»? Мовляв, все одно вони не напружуються під законодавчим куполом країни. 27 червня троє народних депутатів Володимир Литвин, Ігор Єремєєв і Ярослав Москаленко зареєстрували законопроект «Про звернення народних депутатів на збори військовозобов\’язаних».

«Організувати заклик народних депутатів на збори і провести їх з 21 липня по 21 серпня 2014 року», – йдеться в законопроекті. Зазначимо, згідно з календарним графіком роботи Верховної Ради, з 21 червня у народних депутатів починаються літні канікули.

«Забезпечити призваних на збори народних депутатів зброєю і боєприпасами у відповідності з військовими посадами. Визначити проведення зборів у Донецькій, Луганській і Херсонській областях у складі підрозділів органів сектору безпеки і оборони держави, які беруть участь в антитерористичній операції», – зазначили в своєму законопроекті Литвин, Єремєєв і Москаленко.

У цьому законопроекті також зазначається, що призвані на військові збори народні депутати за свій власний рахунок повинні купити собі необхідну амуніцію і засоби захисту.

Якщо народні депутати не підтримають цей законопроект до 4 липня, то його можна буде викинути на смітник. Справа в тому, що 4 – липня останній пленарний день нинішньої сесії Верховної Ради. Далі – робота в комітетах, з виборцями і..літні канікули.

КievTimes

peredplata