У Кіцманському районі таки Скорейко голова

У Кіцманському районі таки Скорейко головаКілька десятків людей поштовхалися під стінами Кіцманської РДА через представлення Юрія Скорейка головою адміністрації.

У четвер на сходах при вході до РДА заступник керівника апарату Чернівецької ОДА Олександр Шкурідін представив кіцманчанам нового голову райдержадміністрації Юрія Скорейка. Тим часом у натовпі почалася штовханина між прихильниками і противниками Скорейка, пише molbuk.ua

Активісти кіцманського \”Майдану\” не пускали в приміщення РДА Скорейка і мітингували проти його призначення без обговорення з громадою.

Однак Скорейка таки представили громаді, і він уже приступив до виконання своїх службових обов’язків. Проте він не виключає, що в майбутньому ще відбуватимуться схожі конфліктні ситуації.

Читайте також: У губернатора Ванзуряка вимагали представити кіцманчанам Скорейка

\”Представлення відбулося на сходах адміністрації. Після нього я зайшов у приміщення. Люди обурюються не мені, й не моєму представленню, а процедурі призначення. Вони цього не хочуть сприйняти – чому з ними не порадилися. Але це питання не до мене, бо не я призначаю і не я проводжу процедури. Це – в компетенції голови ОДА\”, – розповів Юрій Скорейко в коментарі molbuk.ua

\”Я їм казав – йдіть блокуйте й мітингуйте не тут, а під Чернівецькою ОДА\”, – додав новий голова РДА.

\”Я вже приступив до виконання своїх службових обов’язків. Я не виключаю, що в майбутньому будуть схожі провокації. Я сьогодні попросив вибачення в усіх учасників конфлікту за незручності, за сутички і сказав, що давайте подамо одне одному руки. Пробачте, якщо когось образив. Але треба нормально жити і спільно працювати на благо району, а не щось ділити. Що нам ділити? Сапу, шуфлю, тачку, неперевірені зошити? Тут нема що ділити\”, – розповів Юрій Скорейко.

Нагадаємо, у середу десятки кіцманчан вимагали в голови Чернівецької ОДА представити громаді нового голову РДА Юрія Скорейка.

Джерело
Фото: газета \”Вільне життя\”

peredplata