Міністр інфраструктури розповів журналістам, у чому не справдилися його очікування

Міністр інфраструктури розповів журналістам, у чому не справдилися його очікування«Думав, що буду займатися реформами, модернізацією застарілої інфраструктури, залученням інвестицій. А прикро, що після останніх подій, після втручання наших «сусідів», треба займатися відновленням і відбудовою», — такими враженнями від свого перебування на міністерській посаді Міністр інфраструктури України Максим Бурбак поділився з учасниками Медіа-клубу «На власний погляд». Захід за участю редакторів та журналістів з усієї України відбувся 17 липня у прес-центрі Національної спілки журналістів.

Утім, Міністр висловив упевненість, що в його відомства вистачить сил, аби налагодити роботу на Сході України. Зокрема, він розповів, що силами Міністерства буде відбудовано кілька шкіл, дитсадок та інтернат у Слов’янську, Укрзалізниця відбудує вузлову лікарню в Красному Лимані.

Журналісти цікавилися у Міністра його баченням розвитку аеропортів, можливостями відновлення доріг в регіонах, поліпшенням транспортного сполучення, співпрацею з українськими підприємствами.

– Ми розпочинаємо реформу Укрзалізниці, бо з усіх країн пострадянського простору ми — єдина, де цієї реформи ще не відбулося. Працюємо на основі німецького досвіду з поправками на наші українські реалії, — зазначив Максим Бурбак.

Журналісти побажали очільнику Міністерства інфраструктури плідної роботи на посаді та запросили зустрічатися з представниками регіональної преси частіше, адже в кожному регіоні питання доріг, транспортного сполучення є одним з найбільш актуальних.

peredplata