Теракт на Майдані можливий – експерт

Теракт на Майдані можливий - експертПолітолог Павло Нусс на своїй сторінці в Facebook написав, що на День незалежності Майдан можуть використати для теракту. Експерт каже, що ті люди, які сьогодні залишилися на Майдані не мають нічого спільного з Революцією Гідності і псують поняття самого Евромайдана.

«Нинішні дії «мітингувальників» не мають ніякого відношення до Революції Гідності, що дала початок переформатування державної системи, яка перемогла кримінально-олігархічний клан, обрала нову владу в особі керівника держави Петра Порошенка», – вважає Нусс.

Зараз відбуваються спроби спотворення історичного Майдану, адже всі ще пам’ятають, за які ідеї там стояли. Пан Нусс каже, що тих, хто залишився на Майдані важко зрозуміти, адже дивлячись на них, складається враження, що люди перебувають в опозиції до всього, що їх оточує. Позицію, яку зайняли сьогоднішні «протестувальники» експерт називає провокаційною і підкреслює, що кияни (82%) проти сьогоднішнього Майдану.

Нусс просто переконаний, що сьогодні це ідеальне місце для проведення терактів і диверсій. Такий розвиток подій можливий, так як дізнатися хто сьогодні очолює мітингувальників практично неможливо.

Політолог вважає, що 24 серпня, коли вся країна святкуватиме День незалежності може статися теракт.

Варто нагадати, що депутат України Олександр Бригинець називає нинішній Майдан Антимайданом, а політолог Олег Соскін повідомив, що сьогодні такий Майдан не вигідний ні для Росії, ні для США.

Джерело

peredplata