В Красноїльську службовці назловживали на 3 млн.грн.

Прокуратурою Чернівецької області за результатами спільно проведеної із УСБУ краю перевірки порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення, скоєних посадовцями районної державної адміністрації, селищної ради одного із районів області, відділу Держкомзему в цьому ж районі, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області, приватного підприємства та державного підприємства лісомисливського господарства за ознаками складу злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам держави та служби, чиновники упродовж 2009-2010р.р. без вилучення з постійного користування державного підприємства лісомисливського господарства незаконно погодили та передали у власність трьом громадянам 73 земельні ділянки лісового фонду загальною площею 34 га вартістю понад 3 млн. грн.

Таким чином державним інтересам спричинені тяжкі наслідки на вищевказану суму. Ці ж чиновники також внесли завідомо неправдиві відомості до проектів землеустрою щодо відведення вказаних земельних ділянок у власність про те, що вони не перебувають у постійному користуванні
лісомисливського господарства.

Досудове слідство у справі триває.

peredplata