Поблизу зони АТО пропонують екскурсії за вісім тисяч гривень

Поблизу зони АТО пропонують екскурсії за вісім тисяч гривеньВ Україні почали пропонувати екскурсії у звільнені міста Сходу в безпосередній близькості від районів проведення АТО. \”Сувеніри\” у вигляді знайдених гільз і осколків можна забрати з собою

Двогодинна екскурсія обійдеться екстремалам від 1000 до 8000 тисяч гривень, в залежності від того, як близько ті побажають опинитись від міста, де на даний момент все ще ведуться бої з терористами. У районах проведення безпосередньо бойових дій туристам видають повний комплект захисту.

Туристів возять по зруйнованих об\’єктах міста, докладно розповідають про бойові дії в цьому місці і спецоперації. До того ж, кожен може залишитися з подарунком: якщо знайде осколки від снарядів, патрони, гільзи – може взяти це з собою на пам\’ять.

Як повідомляється, кількість туристів, особливо іноземців, охочих відвідати ці місця і побачити власними очима те, про що їм розповідають по телевізору, зростає з кожним днем. Однак, дана пропозиція вже встигла викликати негативні коментарі від користувачів соцмереж.

Нагадаємо, терористи намагаються повернути втрачені позиції, нападаючи на сили АТО з \”Градами\” і танками.

Джерело: ТСН;
vkulake

peredplata