Мешканці східних областей можуть звернутися з питаннями, пов\’язаними з транспортом, до будь-якого підрозділу ДАІ

«Усі центри надання послуг ДАІ наразі працюють за принципом «єдиного вікна», тож власники авто незалежно від місця реєстрації можуть звернутися до будь-якого з них», – зазначив начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.
Мешканці східних областей можуть звернутися з питаннями, пов'язаними з транспортом, до будь-якого підрозділу ДАІНаразі сходу країни до інших областей України масово виїжджають місцеві мешканці. Усі державні органи, за напрямками своєю діяльності, роблять все від них залежне аби допомогти людям у вирішення соціальних, побутових та майнових проблем. У свою чергу Державтоінспекція запевняє: переселенці зможуть без жодних проблем здійснити будь-які операції, пов’язані з автотранспортом.

У відповідних підрозділах Державтоінспекції громадяни мають змогу здійснити реєстрацію, перереєстрацію транспортних засобів, а також отримати або замінити посвідчення водія.

Також не варто хвилюватися мешканцям Сходу, які поспіхом залишаючи свої домівки, не встигли обміняти тимчасові реєстраційні талони транспортних засобів або тимчасові талони на право керування транспортним засобом. Уже на новому місці проживання вони у зручний для себе час можуть обміняти тимчасові документи на постійні.

У випадку необхідності уточнення, роз’яснення питань щодо операцій пов’язаних з автотранспортом громадяни можуть звернутися до відділу Департаменту ДАІ МВС України за телефонами: (044) 374-10-44, (044) 374-10-15.

Також, нагадуємо, що учасники дорожнього руху мають змогу поспілкуватися з очільником Державтоінспекції Анатолієм Сіренком особисто. Телефон приймальні начальника Департаменту ДАІ (044)272-57-52.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

peredplata