Готуймося до партизанської війни

Готуймося до партизанської війниКомандир батальйону \”Донбас\” Семен Семенченко закликав українців об\’єднатися і готуватися до народної війни.

Звернення до народу Семенченко опублікував у своєму Фейсбук.

Семенченко зазначив, що в цій війні більше немає часу чогось чекати: \”Чекати більше нічого. Всі розмови про умиротворення агресора виявилися обманом. Орді потрібно ВСЕ. А що не все – то в руїни. На попіл. Це для них питання виживання. Вчора Крим, сьогодні Донбас, завтра, коли наростаючі економічні труднощі зметуть владу і занурять країну у керований ззовні хаос – все інше. Чекати більше нічого. Я не буду писати про те як насправді привільно почувають себе терористи в завойованих містах, як вільно можна переміститься з Донецька в РФ і назад, чим відрізняються зведення від правди. Я клянусь що закрив би очі на багато при мирних переговорах якщо б не знав З КИМ ці переговори і ЩО вони насправді хочуть\”.

\”Вітчизна – в небезпеці. І всім кому вона дорога я закликаю почати об\’єднуватися і готуватися до народної війни – єдиного засобу здатного не просто зупинити ОРДУ, а змести її до чортової матері з історичної реальності\”, -написав він.

Комбат \”Донбасу\” звернувся до простих громадян, лідерів місцевих самоооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об\’єднань з усієї України: \”Виходьте на зв\’язок. Давайте об\’єднуватися, \” старанно навчати воїнів\”, готувати саперів, снайперів, парамедиків, розміщення диверсійних груп, розробляти схеми оборони наших міст і сіл\”.

Звернувся також до президента, уряду та керівників силових відомств: \”Я не знаю Ваших планів на цей випадок. Я простий комбат і не маю допусків. Робіть щось. Якщо робите , то робіть відкрито. Щоб вони знали і ми бачили, і могли підтримати. Не бійтеся паніки, ми не нація панікерів, почніть ДЕМОНСТРАТИВНО і відкрито готувати країну до партизанської війни. Адже тоді швидше всього її і вести не доведеться\”.

\”Ми повинні бути готові. Ще вчора. Але якщо вже прогавили момент то хоча б завтра\”, -зазначив Семенченко.

peredplata