Сенсація від Москаля, який москалям не брат

Сенсація від Москаля, який москалям не брат  Наш земляк народний депутат Геннадій Москаль на своєму сайті видав сенсацію.
З’ясовується, що 9 листопада 2013 року Путін оголосив Януковичу, що забере в України Крим і Південно-східні області. Про це знав не тільки президент, а й владна верхівка, котра грабувала нашу Державу.
«Путін ще в листопаді минулого року попереджав Януковича, що в разі підписання асоціації “Україна — ЄС” відбере Крим і Південний Схід України.
Геннадій Москаль заявляє, що про плани Путіна загарбати частину України владна верхівка України знала ще в кінці минулого року.
— Я знайшов людину, котра була присутня на закритих нарадах Януковича в кінці минулого року. Зустрівся з цією людиною в Москві, і вона розповіла, що після зустрічі з Путіним 9 листопада й повернення в Україну Янукович зібрав закриту нараду для наближених осіб і повідомив, що не підпише асоціацію з ЄС у Вільнюсі. На попередження, що це викличе новий Майдан і, можливо, призведе до революції, Янукович відповів буквально таке: “Якось із майданом і революцією ми справимося. Путін сказав чітко, що після підписання асоціації забере Крим із Севастополем, потім Луганськ, Донецьк, Херсон, Миколаїв, Одесу, Запоріжжя, Харків. А коли я спитав, як пояснити людям зрив асоціації, сказав: “Ось тобі 9 мільярдів, так і поясниш, що це компенсація від Росії”.
— Про цей ультиматум Путіна прекрасно знали Якименко, Захарченко та інші наближені до Януковича особи, котрі зараз переховуаються в Москві, — заявляє Г.Москаль. — Про це мали знати в СБУ, Службі зовнішньої контррозвідки. Тобто ця ситуація не звалилася на країну кілька місяців тому як сніг на голову, вона була відома давно. Проте ті, хто міг попередити про неї, змовчали. І зараз мовчать».

www.moskal.in.ua

peredplata