Яценюка обрано головою політради партії \”Народний фронт\”

Яценюка обрано головою політради партії "Народний фронт"Головою політради партії \”Народний фронт\” обрано прем\’єр-міністр України Арсенія Яценюка, а керівником центрального штабу партії – Олександра Турчинова, таке рішення було прийнято в ході першого етапу позачергового з\’їзду партії в Києві 10 вересня.

\”Ми сьогодні не будемо закривати з\’їзд і зберемося через кілька днів, щоб прийняти програму (партії – Ред.), та яка зараз готується\”, – цитує \”Інтерфакс-Україна\” Турчинова.

За його словами, з\’їзд також обере політраду партії.

Яценюк вважає, що \”Народний фронт\” зібрав сильну команду, а країні необхідне єднання всіх демократичних сил на майбутніх парламентських виборах.

\”Рецепт нашої перемоги – в об\’єднанні і єдності всіх демократичних сил. Наша позиція полягає в тому, що два роки тому ми об\’єдналися в опозицію заради країни\”, – сказав він.

Яценюк зазначив, що у нього немає надмірних очікувань від передвиборчої кампанії, так як вибори пройдуть за старим законодавством і олігархи (чи їх висуванці) все рівно потраплять до Верховної Ради.

Тим не менш, він вірить в майбутнє партії \”Народний фронт\”.

\”Цією командою ми пройдемо далі. Ми сформували сильну нову команду, де кожен відповідає за те, що знає\”, – сказав Яценюк.

Довідково. Партію \”Народний фронт\” зареєстровано 31 березня 2014 року. До цього Турчинов був першим заступником голови партії \”Батьківщина\”, Яценюк – очолював політраду партії \”Батьківщина\”.

Джерело

peredplata