У вантажівках третього гумконвою РФ везли боєприпаси – Тимчук

У вантажівках третього \”гуманітарного конвою\” РФ були боєприпаси.

У вантажівках третього гумконвою РФ везли боєприпаси - Тимчук

REUTERS

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

За його словами, зараз привезене \”підкріплення\” для російських найманців і бойовиків розвантажують на складах, контрольованих самопроголошеними \”ДНР\” і \”ЛНР\”.

\”Також з останнім \”гуманітарним конвоєм\” з РФ на Донбас прибули боєприпаси, які розвантажуються на складах як \”ДНР\”, так і \”ЛНР\”, – повідомив Тимчук.

Крім того, за його словами, в районі Сніжного і Красного Луча розгортаються \”тилові органи\” (склади, ремонтні майстерні), а також створені перевалочні бази.

\”Частина вантажів, що прибувають з Росії (в основному, боєприпаси, амуніція і спорядження), переправляються далі в район Тельманового і далі на південь. Через Новоазовськ з РФ прибуває важка техніка і озброєння\”, – пояснив журналіст.

Одночасно керівництво \”ДНР\” і \”ЛНР\” висуває до бойовиків жорсткі вимоги берегти техніку і озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік ОВТ з Росії припиниться, і російським військовим командуванням \”Новоросії\” буде запропоновано створювати власну ремонтну базу.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу бойовики і російські найманці в цілому обстріляли позиції українських військових сил не менше 40 разів.

peredplata