Юрій Береза назвав міста України, які потрібні Путіну

Юрій Береза назвав міста України, які потрібні ПутінуПрезиденту Росії Володимиру Путіну потрібен не Донбас, частина якого зайнята бойовиками і російськими військовими, а інші міста України, серед яких – Дніпропетровськ і Харків.

Таку думку висловив командир полку \”Дніпро-1\” Юрій Береза.

\”Йому не потрібен Донбас, за великим рахунком, ні Київ, ні Донецьк – йому потрібні Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв. Йому його \”шістки\” Царьов, Вілкул, Добкін, Кернес обіцяли, що після перших пострілів або заходів російської техніки на територію України всі жителі кинуться в обійми \”старшого брата\” і зустрінуть хлібом-сіллю\”, – сказав військовий.

Але вийшло, за його словами, інакше, \”на сьогодні схід України для Путіна – валіза без ручки, який, до речі, його і поховає\”.

\”Я прогнозую, трошки знаючи Росію, жив там якийсь час, що найближчим часом Путіна оголосять американським \”шпигуном\”, четвертують і будуть глумитися над його трупом. Росіяни це вміють, як вони глумилися над тілами наших побратимів, в тому числі під Іловайском. Мабуть, це початок розпаду \”імперії рад\”, – додав Береза.

Нагадаємо, в п\’ятницю, 17 жовтня, проведе зустріч з Путіним український президент Петро Порошенко.

peredplata