ПІД ВИГУКИ \”ГАНЬБА\” ЛЯШКА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗАКИДАЛИ ЯЙЦЯМИ (ФОТО+ВІДЕО)

ПІД ВИГУКИ "ГАНЬБА" ЛЯШКА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗАКИДАЛИ ЯЙЦЯМИ (ФОТО+ВІДЕО)
Кандидат у нардепи Олег Ляшко в Івано-Франківську на Вічевому майдані агітував за Радикальну партію України.

Заради кількахвилинної зустрічі з іванофранківцями Ляшко прилетів чартером під пильним оком командира батальйону \”Луганськ-1\” Артема Вітка та двох десятків молодиків у камуфляжах та бронежилетах.

На зустріч із головним радикалом країни, як на диво, прийшло лише декілька десятків людей, здебільшого пенсійного віку.

Політик благав підтримати його партію на виборах, виправдовувався чому літає літаком і чому його критикують. Не забув згадати і свої, за його словами, мінімальні статки, а ще закликав кинути у нього камінь, якщо серед присутніх є хтось, хто святіший за Ісуса Христа.

\”Я прилетів літаком в Івано-Франківськ. Це вже третя моя зустріч за сьогодні, ввечері маю бути у Шустера. Як мені інакше до вас дібратися? – запитав кандидат. – А мені закидають, що я літаю літаками. Брешуть, бо бояться. У мене немає власного будинку, а тільки квартира 90 м. кв. Їжджу я на орендованій машині\”, – пожалівся Ляшко.

Також Ляшко \”похвалився\”, що на сході України йому безпечніше, аніж в Івано-Франківську.

Мабуть, тому по периметру сцени під час виступу стояли \”камуфляжники\”, хлопці спортивної статури всім відомої зовнішності та шестеро чоловіків із вилами в руках.

Будь-кого, хто мав намір підійти ближче до сцени, виштовхували за турнікети, а одного хлопчину просто перекинули. Хлопчина розплакався.

Десь в середині виступу двоє дівчат хотіли зробити Ляшку подарунок у вигляді гарбуза, але мабуть охорона сплутала їх із сепаратистами, а гарбуз із вибухівкою і дівчат до сцени не пропустили.

Особливо зухвалий \”спортсмен\” ще й нагородив дівчат нецензурними висловлюваннями.

Насамкінець, Ляшко похвалився, що вже завтра летить на східний фронт і закликав зголошуватись усіх охочих.

Такі слова радикала дехто із присутніх зустрів вигуками \”Ганьба\”, а вже коли Ляшко покидав Вічевий майдан у нього полетіло кілька яєць, що викликало оплески у присутніх та паніку в охорони.

Ляшка взяли в щільне кільце і в найкращих традиціях часів Януковича відконвоювали до автівки.

peredplata