У нової Верховної Ради нема права на помилку

У нової Верховної Ради нема права на помилкуПеревибори Верховної Ради визначили склад депутатів, які мають взяти на себе відповідальність за долю країни в складні для неї часи.

Нова Верховна Рада, аби не піти ганебно в історію, як її попередниця, повинна нарешті почати проводити ті реформи, яких вимагає український народ. Вона повинна злагоджено діяти з іншими гілками влади і, що дуже важливо, бути максимально відкритою для громадського моніторингу.

Депутати, обрані від патріотичних сил, повинні згуртуватися і створити міцну конституційну більшість, аби не дати жодних шансів «п’ятій колоні» Росії, яку уособлює так званий «Опозиційний блок», звести нанівець завоювання Майдану та волевиявлення українців 26 жовтня.

Завдання, які стоять перед депутатами, не обмежуються вузькими рамками тої чи іншої коаліційної угоди. Для втілення життєво необхідних реформ замало буде 3-4-х десятків законів, які першочергово намітили собі нардепи.

Питання переможного завершення війни на Донбасі і повернення Криму, конституційна, податкова та судова реформи, реформа правоохоронних органів та повернення до курсу на вступ до НАТО, нова військова доктрина та якісно, принципово інша програма патріотичного виховання молоді – на все це підуть місяці. Лише копітка праця, відповідальність, патріотизм, професіоналізм, відмова від торгів за владні портфелі та інші преференції дозволять депутатам допомогти перемогти зовнішнього агресора, економічну кризу та корупційно-бюрократичний застій в середині держави і привести Україну до заможного європейського життя.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає новообраних народних депутатів відмовитися від популізму, порожніх обіцянок і нагадує, що люстрація чекає на кожного, хто буде діяти не в інтересах української держави та української нації. І якщо закон про люстрацію буде колись безсилим, то завжди йому на допомогу прийде інша люстрація, народна.

Провід ОУН(б)

peredplata