Наливайченко заявив про необхідність створення Національного трибуналу

Голова СБУ Валентин Наливайченко вважає за необхідне створити Національний трибунал для розслідування злочинів проти народу.

Про це він заявив в інтерв\’ю \”Українським новинам\”.

Наливайченко заявив про необхідність створення Національного трибуналу

\”І новому парламенту, на мій погляд, потрібно приймати зміни до Кримінально-процесуального кодексу та законодавства для того, щоб з\’явився Національний трибунал для розслідування всіх сегментів – сепаратистів, комуністів, верхівки режиму Януковича та інших, як єдиної організованої злочинної групи проти держави і проти народу \”, – сказав він.

На думку Наливайченка, злочини колишньої влади проти держави і громадян в своєму комплексі були сплановані і здійснені верхівкою під керівництвом екс-президента.

\”Складність їх розслідування полягає в тому, що повинні бути зведені всі окремі кримінальні провадження в єдине\”, – пояснив він.

Як повідомлялось раніше Наливайченко заявив, що у Служби безпеки України є свідки, які можуть довести причетність співробітників ФСБ Росії до злочинів проти активістів Євромайдану , зокрема до вбивств мирних громадян під час протестних акцій.

peredplata