\”Януковичу в Росії місця не повинно бути\” – депутат-єдинорос

 "Януковичу в Росії місця не повинно бути" - депутат-єдиноросПрезидент-втікач не зміг створити нормальних умов для життя у своїй країні і втік, вважає він.

\”Януковичу в Росії місця не повинно бути\” – заявив депутат-єдинорос

Депутат Держдуми від \”Єдиної Росії\” Валерій Якушев в ефірі радіостанції \”Говорить Москва\”, заявив, що колишнього президента України Віктора Януковича потрібно видати офіційній владі.

\”Януковичу в Росії місця не повинно бути. Ця людина зрадила весь український народ і втекла, його потрібно знайти і судити вдома. І ми не повинні його підтримувати\”, – сказав Якушев.

На думку депутата-єдинороса, таким політикам, як Янукович, не місце в Росії.

\”Тим, хто хоче тут сховатися і нормальної робітника не зміг допомогти, місця немає в Росії. Спочатку у себе наведи порядок, там створи умови, але вони втекли\”, – підкреслив Якушев.

Раніше депутат Державної Думи від Компартії РФ Валерій Рашкін заявив, що російській владі слід було б відправити в Україну \”нечистих на руку українських політиків, таких, наприклад, як Віктор Пшонка або Микола Азаров\”, а також їх родичів.

Більш того, російський парламентарій нібито вже відправив у ФСБ Росії запит про необхідність проведення перевірок щодо колишнього прем\’єр-міністра України.
За матеріалами: ZN.UA

peredplata