В Інтернеті з\’явилися фото чернівецької родини, яку знайшли розстріляною у лісі під Яремче

В Інтернеті з'явилися фото чернівецької родини, яку знайшли розстріляною у лісі під Яремче
В Інтернеті опублікували фотографії буковинської сім\’ї, яку знайшли розстріляною в Івано-Франківській області поблизу міста Яремча. Нагадаємо, в лісі поблизу села Микуличин, в ніч на середу знайшли вбитими п\’ять осіб: 26-річну жительку Чернівецької області Тетяну Власюк, її трьох дітей (два хлопчика і дівчинка, їх вік 2, 4 і 6 років) і співмешканця.

Всі п\’ятеро були вбиті пострілами в голову, імовірно з мисливської рушниці, яка була знайдена на місці злочину. Про це повідомляє \”Сегодня\”.

Як з\’ясувала газета, вбита була уродженкою Житомирщини, працювала в Чернівцях, в найбільшому будівельному гіпермаркеті. За даними прокурорів, тут же працював і її співмешканець. Проживала сім\’я в селі Топорівці, Чернівецької області (160 км від місця загибелі).

За словами представників прокуратури, зараз основна версія злочину – вбивство дітей скоїли батьки, після чого покінчили життя самогубством.

У Чернівецькій області журналісти розшукали колишнього чоловіка вбитої дівчини, з яким Тетяна розлучилася близько півроку тому. Ярослав Мельничук обурений версією слідства.
В Інтернеті з'явилися фото чернівецької родини, яку знайшли розстріляною у лісі під Яремче

– Відразу кажу – підстава! Ми хоч і розійшлися, але розійшлися мирно, я спілкувався і з нею, і з дітьми. Тому знаю, що з дітьми вона такого не могла вчинити, вона їх любила більше, ніж життя. Тому, розумієте, я навіть допускати не можу того, що вона це зробила. У мене дві версії: це вбивство – або випадковість, або її співмешканець комусь перейшов дорогу, – розповів Ярослав. – Я і до слідчого поїхав спеціально для того, щоб поставити питання про тому, щоб вони розбиралися. А вони нехай дзвонять її однокурсникам, в село … Тисячі людей підтвердять, що Тетяна не могла такого зробити.

Вчора тіла загиблих знаходилися на судмедекспертизу. У найближчі дні в міліції обіцяють розставити крапки над \”і\”.

|

peredplata