У загадково застреленої в карпатському лісі родини вдома знайшли багато окультної літератури

У загадково застреленої в карпатському лісі родини вдома знайшли багато окультної літератури Слідчі оприлюднили перші результати розслідування.

Дорослі спочатку вбили трьох дітей, а потім і себе. Саме цю версію слідчі досі вважають головною у справі про масове вбивство родини на Прикарпатті, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Але правоохоронці наполягають, що її можуть змінити результати експертиз, яких чекають приблизно через місяць. Напередодні ж прокурор області підтвердив інформацію, відому з неофіційних джерел. Так, мисливську рушницю, яку правоохоронці знайшли біля тіл, батьки принесли із собою у коробці, на місці вбивства п\’яти людей було сім гільз, а у загиблого чоловіка вдома справді виявили чимало окультної літератури. Разом із тим, правоохоронці не приховують, що в цій справі надто багато невідомого, адже родина була благонадійною і жодних підтверджень про підготовку до суїциду наразі немає. \”Вони всі вбиті пострілом в голову з однієї й тієї ж рушниці, яку кожен раз потрібно ламати через коліно і перезаряджати. Це велика загадка для нас. Ми намагаємось зрозуміти, що ж підштовхнуло їх до цього. Дуже важко зрозуміти логіку – мама може вбити своїх дітей?! – якщо це так\”, – розповів прокурор Івано-Франківської області Ігор Настяк. Раніше повідомлялося, що рідні застреленої сім\’ї на Прикарпатті не вірять у основну версію слідства.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/u-zagadkovo-zastrelenoyi-v-karpatskomu-lisi-rodini-vdoma-znayshli-bagato-okultnoyi-literaturi-399469.html

peredplata