Правоохоронці знайшли у справі масового вбивства на Прикарпатті слід сектантів

Правоохоронці знайшли у справі масового вбивства на Прикарпатті слід сектантів Родичі спростовують версію зв\’язку з якимись сектами.

В Івано-Франківську правоохоронці, які займаються справою щодо вбивства родини у лісі, розповіли нові подробиці резонансного розстрілу. \”Коли доїжджали до лісу на таксі, між родиною і таксистом відбувся наступний діалог: таксист, бажаючи заробити побільше грошей, запропонував їм передзвонити йому, коли вони будуть повертатися назад з лісу. Але сім\’я його проігнорувала прохання, – пише Сегодня, посилаючись на джерело в МВС. ЧТакож, за інформацією джерела, охоронець нафтового підприємства, об\’їжджаючи територію, побачив хлопчика, що вибіг з лісу. Хлопчик покликав його на допомогу, а через мить зник у лісі: дитину покликав назад жіночий голос. Пізніше виявилося, що цей хлопчина – один з трьох убитих дітей. \”Третє, на чому будується версія про самогубство: тіло Тетяни було тепліше інших чотирьох. Це говорить про те, що вона була застрелена останньою. У сукупності з тим, що рушниця була знайдено поруч з нею, а також положення її тіла – говорить про те, що вона могла застрелити всіх, а потім себе. І останнє: під час обшуку у неї вдома була виявлена література з магії. Є підозра на зв\’язок з сектантством\”, – додало джерело видання. Родичі та односельці Тетяни спростовують версію зодо зв\’язку з сектами. Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області знайшли тіла трьох дітей і двох дорослих зі слідами від пострілів.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/pravoohoronci-znayshli-u-spravi-masovogo-vbivstva-na-prikarpatti-slid-sektantiv-zmi-398849.html

peredplata