Рідні застреленої сім\’ї на Прикарпатті не вірять у основну версію слідства

Рідні застреленої сім'ї на Прикарпатті не вірять у основну версію слідства Люди переконують, що жінка не могла застрелити дітей і чоловіка, а потім застрелитися сама.

На Житомирщині та в Чернівцях ховали жінку, чоловіка та трьох маленьких дітей, яких знайшли кілька днів тому застреленими в карпатському лісі. Рідні та знайомі загиблих приголомшені. Кажуть, що родина була благонадійною і мала плани на майбутнє. Тож, в основну версію слідства – про вбивство дітей і самогубство кимось із дорослих не вірять
На поховання Тетяни Власюк та її двох маленьких дітей зійшлися чи не всі жителі селища Першотравенськ, на Житомирщині. Рідні загиблої кажуть, буквально напередодні жахливого розстрілу в лісі, вона говорила з матір\’ю по Cкайпу. Нічого підозрілого мати не помітила. Мало того, запевняють, що жінка, її співмешканець і троє дітей мали плани на Новий рік. У головну версію слідства , що Тетяна могла застрелити трьох дітей, свого цивільного чоловіка та вчинити самогубство – не вірять. \”Вона курку не могла зарубати, вона рибу не могла зарізати і вбити себе, і покласти себе в ряд після смерті… Скажіть, людина може собі таке зробити? Не може\”, – каже бабуся небіжчиці.
У цей час у Чернівцях прощалися з Віктором Городецьким та його трирічним сином. Попри те, що хлопчик був Тетяні не рідним, а її діти були від першого шлюбу – ніяких конфліктів на цьому ґрунті в родини не було, переконують рідні та знайомі загиблих. \”В сім\’ї у них було все гаразд, прекрасна дружня сім\’я, прекрасні люди\”, – каже друг сім\’ї Дмитро Оленюк. Тетяну Власюк, її цивільного чоловіка Віктора Городецького та трьох їхніх малих дітей знайшли застреленими в горах поблизу карпатського села Микуличин. Поруч з убитими лежала рушниця. За основною версією слідства, дорослі застрелили дітей, та себе. За неофіційною інформацією – попередні експертизи засвідчили, що останньою загинула жінка. Таксист, що віз родину в ліс засвідчив, що дорослі наполегливо відмовлялися, щоб він зачекав їх після прогулянки чи приїхав забрати родину з трьома дітьми. Попри те, що в лісі вже сутеніло. Під час обшуку в будинку чоловіка, за неофіційною інформацією, знайшли окультну літературу. Утім, і знайомі, і родичі загиблих в один голос твердять – родина була благонадійною. \”Не віриться. Я сам в міліції 8 років пропрацював і багато вбивств бачив, але як може матір, яка пишалася своїми дітьми таке скоїти. Ще й складати в ряд\”, – каже друг родини Олександр Король. Попередні результати експертиз і розслідування прикарпатські правоохоронці обіцяють оголосити в середу.
Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/ridni-zastrelenoyi-sim-yi-na-prikarpatti-ne-viryat-u-osnovnu-versiyu-slidstva-398676.html

peredplata