Бойовикам не вдалося оточити Дебальцеве, у Росію везуть \”200\”

Бойовикам не вдалося взяти в оточення Дебальцеве, незважаючи на заяви бойовиків.
Про це повідомляє \”Українська правда\”, це підтверджує й керівник групи \”Інформаційний опір\” Дмитро Тимчук.

\”Із заяви про те, що вони взяли нас в оточення в Дебальцеве – це неправда\”, – сказав \”Українській правді\” один з бійців, який перебуває в районі \”Дебальцевського плацдарму\”.

Розвідники повідомляють, що з Горлівки в Росію везуть вантажні машини з \”двохсотими\”, – також додав співрозмовник \” Української правди\”.

Цю інформацію також підтвердив Тимчук: \”Дебальцевського котла\” – у першу чергу, через ефективні дії артилерії українських військ\”.

\”Зокрема, у результаті масованих відповідних дій української артилерії, понесли серйозні втрати як передові підрозділи супротивника, так і \”другі ешелони\”, раніше зосереджені в даному районі для \”широкомасштабного наступу\”, – написав він в Facebook.

\”У цей час серед бойовиків ширяться панічні чутки, що з Дебальцевського плацдарму й одночасно з боку Авдїївки українські війська будуть проводити контрнаступ, з метою \”відрізати Горлівку\”, – повідомив він.

У районі. Горлівки, на другорядних напрямках, відзначається залишення супротивником ряду позицій і блок-постів.

\”Зафіксоване переміщення з Горлівки убік кордону із РФ конвою (2 автомобіля \”Урал\”) зі знищеними бойовиками й російськими найманцями\”, – повідомив Тимчук.

За його словами, у Красний Луч із зони боїв на Дебальцевськуму плацдармі за добу прибуло понад 100 важко поранених бойовиків, у Сніжне доставлене близько 60 поранених, у Шахтарськ – близько 70-ти.

\”Командування бойовиків констатує складну ситуацію з медикаментами\”, – додав він.

peredplata