Борислав Береза про бійку ляшківців і Мельничука: \”Той, хто створював цей інформпривід, розумів, як це покажуть на телеканалах світу?\”

Борислав Береза про бійку ляшківців і Мельничука: "Той, хто створював цей інформпривід, розумів, як це покажуть на телеканалах світу?"Депутати Радикальної партії на чолі зі своїм лідером створили яскраву картинку для ЗМІ, прогнавши із сесійної зали екс-айдарівця Сергія Мельничука. Раніше він належав до фракції Ляшка. Цей прецедент сьогодні фактично вивів Раду з робочого стану. Питання в тому, хто і як тепер використає кадри цієї бійки…

Спочатку сутичка між депутатами-\”радикалами\” і їхнім екс-колегою по фракції, Сергієм Мельничуком виникла у сесійній залі. Першим звідти вийшов колишній командир \”Айдару\” у супроводі голови Комітету з питань нацбезпеки й оборони Сергія Пашинського. Останній голосно повідомив журналістам, що коментарів не буде. А вже слідом за ними із зали вискочив Олег Ляшко в оточенні своїх однопартійців, які не довго думаючи почали з криками виштовхувати Мельничука з Ради. Найбільше дісталося прес-пойнту – місцю, де проходять парламентські брифінги. Намагаючись дотягнутися до Мельничука, ляшківці просто затоптали конструкції прес-пойнту. Саме таку картину і побачила депутатка Тетяна Чорновіл, яка прийшла на запланований заздалегідь брифінг із пресою..

peredplata