Руслана та більше чотирьох тисяч українців висказали свою чітку позицію щодо Гонтаревої Валерії

Руслана та більше чотирьох тисяч українців висказали свою чітку позицію щодо Гонтаревої Валерії Агентство іміджу України та його ініціатор Руслана Лижичко запустили онлайн проект ВічеUA та розпочали перше голосування на сайті http://viche.imagency.org.ua/. Українцям запропонували в форматі голосування визначитися «що робити Гонтаревій?» та «що робити з Гонтаревою?».
Народне онлайн віче щодо Гонтаревої закінчиться 15 березня. Вже проголосували більше чотирьох тисяч українців. Для того, щоб висказати свою громадську позицію щодо теперішнього Голови Нац. Банку потрібно проголосувати на сайті http://viche.imagency.org.ua/. Відповідаючи на питання «що робити Гонтаревій?» та «що робити з Гонтаревою?», користувач може обрати один з запропонованих варіантів або дати свою відповідь.
«Відтоді, як Гонтарева стала головою НБУ, курс гривні упав на 112% причому НБУ було витрачено 11,5 млрд. дол. резервів. А чого вартують заяви «Ті, хто купують долар по 13, шкодуватимуть про це» чи «Долар не підніметься вище позначки 25». Що це? Непрофесіоналізм чи відверта брехня? Гонтарева має піти. В кращому випадку під суд. Бо якщо в її руки потрапить валюта від очікуваного траншу МВФ, може «бахнути» так, що країну вже не збереш», – писала раніше на своїй сторінці у Facebook громадський діяч та співачка Руслана Лижичко.

peredplata