П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспатиСоцмережі сполохала загадкова колона білих фур біля Кремля.

П\’ять новин, які ви могли проспати:

1. НАК \”Нафтогаз України\” перерахував російському \”Газпрому\” четвертий транш у розмірі 15 млн доларів в якості передоплати за постачання природного газу в березні 2015 року.

2. Бойовики \”ДНР\” хочуть \”націоналізувати\” компанію Асоціація \”ФПФП \”Донбаський розрахунково-фінансовий центр\”, яку пов\’язують з позбавленим звання президента Віктором Януковичем.

3. Українські лікарі, які вранці приїхали в Москву, щоб обстежити Надію Савченко, прочекали під СІЗО вісім годин. Однак з полоненої льотчицею так і не зустрілися. Адвокат Савченко Марк Фейгін розповів, що відвідати Надію медики знову спробують в суботу.

4. На Майдані зібралися колишні мешканці Донбасу, щоб відзначити сумну дату – рік тому в Донецьку пролилася кров першого проукраїнського активіста. Не дивлячись на проливний дощ, близько 300 осіб зібралися на головній площі країни, щоб згадати події, які передували повномасштабного наступу на східні області України.

5. Путиниада триває: соцмережі сполохала загадкова колона білих фур біля Кремля. До будівлі Кремля в центрі Москви з\’їхалися білі вантажівки, схожі на тих, якими росіяни возять \”гуманітарну допомогу\” на Донбас. Тому весь вечір п\’ятниці 13-го користувачі соцмереж з\’ясовували, для чого приїхали фури до резиденції Путіна, якого вже тиждень шукає весь світ.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-415272.html

peredplata