П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспатиСБУ затримала дисерсантів, Росію звинуватили у постачанні зброї повстанцям, російсько-українська економічна війна – ось головні події ночі.

П\’ять новин, які ви могли проспати:

1. Співробітники Служби безпеки України у вільних містах Донецької області затримали диверсанта і шпигунку терористичного угруповання \”ДНР\”. У Дзержинську силовики затримали місцевого мешканця, який брав участь у захопленні будівлі Дзержинської міської ради. Встановлено, що бойовик діяв за вказівкою ватажків \”ДНР\”.
У Селидовому СБУшники затримали місцеву жительку, яка регулярно повідомляла бойовикам дані щодо розташування військової техніки та особового складу ЗСУ, дислокованих у районі цього міста.

2. Міністр закордонних справ Ємену Ріяд Яссін звинуватив Росію в прихованих постачання зброї повстанцям-хуситам, проти яких воює Саудівська Аравія зі союзниками. За словами міністра, зброю бойовикам привезли російськими літаками, які прибули в Ємен для евакуації іноземців.

3. Політичні опоненти прем\’єр-міністра Арсенія Яценюка не зможуть розвалити парламентську коаліцію, звинувачуючи уряд в корупції. Це заявив голова уряду. Будь-які звинувачення, якщо вони мають під собою грунт, повинні бути доведені в суді, а політично вмотивовані не будуть мати ніякого руху в стінах парламенту – вважає Яценюк.

4. Росія продовжує економічний наступ на Україну. Після заборонених уже там українських сирів, соків, молочки, спиртних напоїв і солодощів минулого тижня перейшли до побутової хімії. Україна вперто гне лінію свого економічного захисту та покарання агресора. Президент Петро Порошенко заявив, що Україна заборонить участь російського бізнесу в приватизації. Крім того, президент повідомив про запровадження нових санкцій проти російських компаній.

5. У православних християн розпочався Страсний тиждень – це останній тиждень Великого посту, що починається за вербним тижнем і передує Великодню. У Страсний тиждень згадується таємна вечеря, страждання, розп\’яття і поховання Ісуса Христа
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-419740.html

peredplata