Політолог пояснив, чому Путін збрехав про розмову з Порошенком

Президент Росії Володимир Путін не є джерелом, якому можна довіряти.
Про це в ексклюзивному коментарі InfoResist заявив політолог Віктор Уколов, кажучи про заяву Путіна про те, що Петро Порошенко запропонував йому забрати Донбас пише \”Хартія 97\”.

«Це брехня з кількох причин. По-перше, Путін – це не те джерело, якому можна довіряти. Він бреше патологічно багато. Досить згадати його заяви про відсутність в Криму російських солдатів », – сказав Уколов.

По-друге, дивно виглядає і те, що Путін мовчав з початку лютого і несподівано, через два місяці, раптом «згадав» принципова розмова. Так, за словами політолога, не буває.

«По-третє, дії Порошенко суперечать оголошеному – навіщо воювати за Донбас і вимагати там проведення виборів, якщо зібрався його відокремити? Хочу також нагадати, що жителі Донбасу отримують пенсії і соцвиплати, як тільки виїжджають за межі окупованої території », – підкреслив він.

Нагадаємо, у ЗМІ була поширена заява президента Росії Володимира Путіна про те, що Президент України Петро Порошенко запропонував йому під час переговорів у «нормандському форматі» забрати Донбас.

peredplata