\”Хунта буде\” – представники добровольчих батальйонів зробили попередження владі

"Хунта буде" - представники добровольчих батальйонів зробили попередження владіВипустити з тюрем патріотів, люструвати Генштаб та МВС, розірвати Мінські домовленості і розпочати наступ на Донбасі з метою звільнення окупованих територій, – такі вимоги \”маршу Святослава\”, який пройшов у п\”ятницю в столиці.

Чотири тисячі активістів пройшлись маршем від майдану Незалежності по вулиці Інститутській, а звідти вулицю Грушевського прийшли до Європейської площі. По дорозі палили феєрверки та викрикували гасла \”Хунта буде\” \”Слава Київській Русі-Новоросія с..сі\” і традиційні \”Слава Україні\”.

Участь у марші взяли представники добровольчих батальйонів \”Азов\”, \”Айдар\”, \”Донбас\”, \”Торнадо\”, Крим та \”Правий сектор\”.

На початку колони несли банер з написом \”Волю патріотам\”. Більшість учасників маршу вимагають звільнити активістів націоналістичної організації, колишнього бійця батальйону МВС \”Київ-2\” і \”Гарпун\” Андрія Медведька та Дениса Поліщука, підозрюваних в убивстві журналіста Олеся Бузини.

Під кінець кілька десятків активістів у балаклавах запалили шини на вулиці Парковій, біля стадіону \’\’Динамо\’\’. Їх запалили як попердження для представників діючою влади, дії якої критикують учасники акції.

peredplata