Четверо буковинців потрапили до рейтингу політиків, яким можна довіряти

Четверо буковинців потрапили до рейтингу політиків, яким можна довірятиЧетверо буковинців потрапили до рейтингу ТОП-100 політиків, яким можна довіряти.

Такі висновки випливають з результатів опитування, яке на своєму сайті провело видання \”Фокус\”.

Так, найвищий серед буковинських політиків сьомий щабель посів голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Як відомо, чиновник народився у Заставнівському районі Чернівецької області. За його кандидатуру в опитуванні проголосувало 6287 читачів сайту.

На 22-му місці опинився народний депутат від \”Народного фронту\” козак Михайло Гаврилюк, який родом з Хотинщини. За нього проголосували 2513 читачів.

52-ге місце рейтингу посів прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, котрий народився у Чернівцях. За нього на сайті проголосували лише 789 користувачів.

А 53-тє місце зайняла народний депутат від \”Блоку Петра Порошенка\” Оксана Продан, яка також є уродженкою міста Чернівців. За неї проголосували 774 читачі видання \”Фокус\”.

В опитування зібрано майже 190 тисяч голосів українських користувачів Інтернету. Підсумкові результати з урахуванням двох етапів голосування визначили лідерів довіри читачів \”Фокусу\” станом на липень 2015 року.

peredplata