МОВЧАТИ НЕ МОЖНА. Мрія ЗЕслуг – отримати у своє розпорядження країну, у якій не буде нас.

МОВЧАТИ НЕ МОЖНА
Мрія ЗЕслуг – отримати у своє розпорядження країну, у якій не буде нас.
Вони готові жити під росією, тим більше, там усе було домовлено і підготовлено. Були відкриті ворота, розміновані дороги, відведені або розформовані боєздатні частини, закриті небезпечні для росіян програми типу “Нептунів”.
Я не сумніваюся, що існував іще невидимий нам пакет домовленостей, де йшлося про особисту безпеку і благополуччя певних осіб.
Хто зламав ці домовленості, хто все для них зіпсував? Група офіцерів Генштабу, кілька опозиційних політиків і величезний, надривний рух опору простих українців, які кинулися захищати свої будинки голими руками.
📷Я досі вважаю, що перший переляк зеленоївлади не був зумовлений нападом росіян. Вони знали про цей напад, знали усі деталі і готувалися до нього.
📷Перший переляк спричинив саме цей несподіваний для них опір українців, на який вони не розраховували і який став для них такою ж несподіванкою, як і для прутіна.
📷Тому перші місяці тями і згадали, що саме робота з масами – їхня єдина сильна сторона, на якій вони і виїхали у президенти.
І це не тільки єдиний марафон. Це контрольована гра на емоціях мільйонів людей, це розхитування, стравлення між собою, вкидання суперечливих повідомлень для підвищення градусу ненависті, зневіри і розчарування всередині країни.
📷З одночасним пограбуванням країни. Масштаби розкрадання сягають довоєнного великого крадівництва. Скрізь, де працюють призначенці Зеленського,відбувається неприкритий грабунок.
Ми не можемо стояти осторонь і спокійно дивитися, як зелені добивають нашу країну зсередини. Ми будемо говорити про це скрізь, де зможемо, будемо звертатися до світу, до американців, британців, до кого тільки зможемо. Це ніяке не розхитування човна.
Це викидання з човна щурів, які прогризають дно на ходу. Якщо для цього треба трохи хитнути – я не проти. Бо який інший варіант, яка альтернатива?
Тамара Горіха Зерня.

peredplata