«ГАНЬБА», ОБПЛЮВАННЯ, «КАПЕЛАН, ВАЛИ НА ПЕРЕДОВУ!». На Буковині прихожани російської церкви плювали в обличчя укранському священников

«ГАНЬБА», ОБПЛЮВАННЯ, «КАПЕЛАН, ВАЛИ НА ПЕРЕДОВУ!», штовханина, вирваний і украдений телефон, матюки і прокльони – так зустріли адепти московського патріархату капелана ЗСУ в Ленківцях Кельменецького району.
Збори, ініційовані представниками релігійної громади храму с.Ленківці, були попередньо узгоджені та про них повідомлено органи влади. Так як громада хотіла покинути московської патріархат і перейти до Православної Церкви України, я як представник єпархії, до якої хоче перейти громада, прибув на збори.
Виявилося, що місцевий священик московського патріархату, син якого уже підчас війни з московією виїхав в москву на навчання і там служить із патріархом кірілом, організував тітушок із сусідніх сіл та Кельменців, що приїхали зірвати збори і не допустити виходу громади з московської окупації
.https://www.facebook.com/100003612305804/videos/2234000533458256
Збурений натовп тітушок і місцевих московських адептів НЕ ХОТІВ іти реєстуватися перед зборами, бо більшість не мала сільської приписки.
Дізнавшись про можливі провокації і виходячи із неможливості мирно провести збори, я попросив прихильників ПЦУ взагалі не підходити до клубу, який оточили прихильники «руского міра» і викликували лайливі слова в бік усього українського.
Сам же, з отцем Олександром Головановим, підійшов до громади, щоб зі священником і громадою переговорити і домовитися про мирне проведення зборів.
Адже якщо би дійсно їх була більшість, то вони НАВПАКИ мали би бути зацікавлені у зборах, які би ОДНОЗНАЧНО були на їх користь.
Що із того вийшло, дивіться на відео!

*****************************
Як тут не згадати слова українського Генія Івана Франка з поеми “Мойсей”:
Народе мій, замучений, розбитий,
Мов паралітик той на роздорожжу,
Людським презирством, ніби струпом, вкритий!
кілька відгуків з ФБ

Oleksa Shmiliak

отець Роман дивуюся Вашій стійкості, але Ви добру справу робите, хоч ці люди й сліпі і не розуміють скільки біди нам наробив москлвський патріархат…
 

Тетяна Грешко

«…. Тоді вони почали плювати йому в обличчя та бити кулаками; інші ж били його в обличчя
і промовляли: “Проречи нам, Христе, хто тебе вдарив?…..»Матвія 26
 

Ivan Kermach

На жаль ще такого дуже багато в Україні. Якщо захід нашої країни такий, то уявіть собі,що твориться на сході. Категорично треба заборонити секту упц мп. Яка є ворожою для України.
 
 

Анатолій Мачик

СБУ тут для вас є робота. Московська секта разом з організаторами, тітушками, буйно хворими
 
 

Олександр Денищук

Отче сили Вам і терпіння.Тримайтеся.Я не знаю що, ще має статися в Україні, щоб ці недоукраїнці прозріли?
 

Tanya Popovych

Подивіться які вони всі потворні! Особливо жінки! Це біосміття немає розуму.
А плюватися – це взагалі щось дике і невластиве людині розумній… це страшне явище руzkій мір… православіє головного мозку..
 

Yuri Matviytsiv

Заборонити на рівні держави цю ФСБ-шну структуру, а потвор на обмін на наших військовополонених.
 

Alla Tkachuk

Боже,які зомбі!!! Але цих вівців,ще багато в Україні, коли прийде до них розум.
Отче Роман, хай Бог допомагає вам нести прозріння в ці темні голови.

Valentyna Lyalikova

Тримайтеся Отець Роман!
А цю всю невиховану, богохульну шваль, до Росії.
І нехай наше СБУ, кінець кінцем займеться проросійськими прихильниками. Як можна нашим захисникам перемогти ворога, коли проросійських ворогів, повно по селах.
Ганьба вірянам УПЦ. От чого їх навчила церква.
Сум побирає…
Довбуш Олекса

Отче. Ви мене знаєте. Дивлячись на це, як можна зберегти мені в душі християнську любов? Лиш одне бажання, зробити з ними те що ми робимо з «москалями!»

peredplata