У Києві триває мітинг на підтримку Юлії Тимошенко

У Києві триває мітинг на підтримку Юлії ТимошенкоЗ самого ранку біля Апеляційного суду в столиці мітингують прихильники справедливості і Юлії Тимошенко. Серед них – делегація від Чернівецької області. Як повідомляє керівник делегації, голова Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, біля суду «охороняють громадський порядок» багато автобусів з міліцією. Вони намагалися перешкодити доставці звукоапаратури опозиції для забезпечення проведення мітингу.

Серед мітингувальників – народні депутати, іноземні дипломати, американські конгресмени. До суду довгий час не пускали ні нардепів, ні навіть засідателів суду. Досі логіка, за якою до суду пускають або ні, залишається незрозумілою: першому заступникові голови партії ВО «Батьківщина» Олександрові Турчинову дозволили зайти перед початком судового засідання, але вже не пустили до зали після перерви.
Перед мітингувальниками виступив перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов. Він подікував усім, хто прийшов до суду.

«Знову почався черговий раунд фарсу, який чомусь в нашій країні називають судом, – повідомив Турчинов. – Зранку стало відомо, що вночі весь склад суду замінили на інший.Мабуть не змогли зламати тих суддів, які протягом місяця вивчали цю справу і не знайшли жодної коми, до якої можна було б причепитись, щоб відхилити апеляцію,тому поставили тих, хто не читає, але готовий виконувати накази». Турчинов закликав усіх, кому небайдужа Україна, кому небайдуже власне майбутнє, підходити до Апеляційного суду, щоб висловити свою позицію в обличчя цій владі.
Інформація про розвиток подій під апеляційним судом буде поновлюватися.
Прес-служба обласної організації
партії ВО «Батьківщина»

У Києві триває мітинг на підтримку Юлії Тимошенко

У Києві триває мітинг на підтримку Юлії Тимошенко

У Києві триває мітинг на підтримку Юлії Тимошенко

peredplata