Корбана підозрюють в розкраданні державного майна, коштів фонду допомоги бійцям АТО, викраденнях та вбивствах – СБУ

Корбана підозрюють в розкраданні державного майна, коштів фонду допомоги бійцям АТО, викраденнях та вбивствах – СБУ

Геннадія Корбана затриману за підозрою у створенні та керівництві потужного злочинного угруповання, задіяного у важких злочинах проти держави та громадян України Про це на об’єднаній прес-конференції заявили представники СБУ та ГПУ, зазначають Патріоти України.

Підтверджено, що Геннадія Корбана було затримано рішеням Чернігівського (!) суду. Підкреслюється, що це була багатоходова, масштабна спецоперація, активна фаза якої розпочалася сьогодні вранці. Наразі в ній беруть участь 50 працівників прокуратури та більше 500 співробітників СБУ.

Де наразі перебуває затриманий Корбан залишається таємницею. Разом з ним затримано ряд людей, в тому числі чиновників та працівників силових структур. Наскільки можна судити з доповіді силовиків та інформації з боку людей Коломоського головні події силової операції розгортаються в Дніпропетровську.

Крім підозри в у розкраданні державних та громадських коштів, угрупованню приписують викрадення людей. В контексті також згадувалося звинувачення у вбивстві працівника СБУ у Волновасі, про що раніше казав екс-голова СБУ Наливайченко.
Серед небагатьох оприлюднених силовиками фактів, є звинувачення у розкрадання коштів благодійного фонду на підтримку бійців АТО. Йдеться про суму близько 40 млн гривень.

Більше подробиць прес-служби СБУ та ГПУ обіцяють у понеділок. Затримання партнера Коломойського вже обговорюють і політики, котрі не є великими друзями дніпропетровської команди. Так радник міністра інформаційної політики натякнув, що за звинуваченнями, котрі інкримінуватимуть затриманому, стоять справи головного «укропівця» та суперник Порошенка.

“Кілька затриманих … Корбан підозрюється, як керівник угрупування. Цікаво, Корбан чи все ж хтось над ним, а Корбан тільки стрілочник? Його високопоставлені” колеги “точно нічого не знали про погані справи?”, – Написав Олександр Бригинець на своїй сторінці у Фецсбук.
Джерело: http://patrioty.org.ua/korbana-pidozryuyut-v-rozkradanni-derzhavnogo-mayna-koshtiv-fondu-dopomogi-biytsyam-ato-vikradennyah-ta-vbivstvah-sbu/

peredplata