Фронт Змін перемагає на Донбасі

Фронт Змін перемагає на ДонбасіПредставник Донецького «Фронту Змін» Володимир Ржавський обраний депутатом Краматорської міської ради на проміжних виборах, що відбулися 18 грудня на одномандатному мажоритарному виборчому окрузі в Краматорську. Про це сьогодні оголосила міська виборча комісія після завершення підрахунку голосів.

За голову Краматорської міської організації «Фронт Змін» Володимира Ржавського проголосувало 40,4% виборців, у той час як висуванець Партії регіонів отримав 34,6%. Він став першим депутатом міської ради від «Фронту Змін», що переміг на одномандатному окрузі в Донецький області.

Прес-служба партії \”Фронт Змін\” нагадує, що в Краматорській міській раді інтереси громади представляли три депутати від «Фронту Змін», що були обрані в багатомандатному окрузі.

«Результати цих виборів свідчать не лише про недовіру до партії влади в Донецькій області, а й про зростання підтримки «Фронту Змін», – переконаний голова Донецької територіальної організації «Фронту Змін» Олександр Ярошенко. – Перемога Володимира Ржавського – це результат діяльності міської організації «Фронту Змін», якою він керує, та продуктивної роботи депутатів Краматорської ради від нашої політичної сили. Люди бачать, хто дійсно відстоює їхні інтереси в раді, й хочуть, щоб таких людей було більше».

peredplata