2012 рік – рік Дракона. ВІД АДАМА

2012 рік - рік Дракона. ВІД АДАМА23 січня 2012 року настане рік Дракона – могутнтньої міфічної істоти, яка у Китаї асоціюється з владою імператорів і символізхує успіх і достаток. Китайці поважають Дракона, вважають його покровителем своєї країни. Обов\’язково фігура Дракона присутня на святкових їхніх карнавалах.
Дракон, вважають астрологи, символізує єдність землі і неба (він уособлює поєднання плазуна і птаха), єдність думки, слова і справи, бо небо сиволізує ідеї, а земля – матеріальний світ у якому можуть бути реалізовані ідеї.
Року Дракона відповідає перебування Юпітера у знаку Тельця. У другій половині року Юпітер буде переходити у знак Близнят, а в цьому знаку Юпітер втрачає свою благодійну силу. Можна прогнозувати, що перша половина року буде періодом більш-менш стабілбності у економічній і фінансовій сфері країн світу. Криза буде менш відчутною. А ось у другій половині року можливі ускладненя економічної ситуації. Це стосується і України.
Восени хочуть в Україні провести вибори . Дракон любитеме й допомагатиме тим політичним силам, які зможуть завоювати виборців практичністю своїх ідей. Опозиції потрібно обміркувати, що вони можуть запропонувати взамін політиці влади. Програми партій мають бути реалістичними, відзеркалювати реальний стан у державі, мають пропонуватися конкретні кроки виходу з кризи, і ще опозиції не треба сваритися. Зараз ми бачимо, що цього немає. Народ утратив довір\’я до всіх, бо не бачить альтернативи нинішній владі. Дракон поважає сильних людей думки, слова і справи.
Сучасні українські політики народжені у рік Дракона: Юрій Луценко, Петро Симоненко, Андрій Клюєв, Микола Томенко, Олександр Турчинов, Іван Попеску, Микола Романюк, Андрій Шевченко, Тарас Стецьків.
Рік дракона буде сприятливий для політиків-Драконів, політиків-Мавп і політиків- Мишей, а найкритичніший – для політиків-Собак.
Нехай вогнедихаючий Дракон запалює у новому році у наших серцях віру і надію на краще, і тоді ми переможемо/

peredplata