У Москві підпалили офіс \”Єдиної Росії\”

У Москві підпалили офіс "Єдиної Росії"\”Коктейль Молотова\” влучив у вікно ради ветеранів, яка знаходиться в цій же будівлі.

Інформація про це з\’явилася на сайті руху московських анархістів \”Чорна герилья\”. Там же було викладено відео підпалу.

З повідомлення анархістів випливає, що підпал був здійснений в ніч на 22 грудня. При цьому автори повідомлення наголошують, що офіс розташований у нежитловому приміщенні, і \”тому підпал не становив загрози для життя мирних жителів\”.

На відео видно, як у темряві людина кидає в заґратоване вікно пляшку із запальною сумішшю, після чого у приміщенні здійнявся стовп вогню. На стіні над вікном видно вивіску \”Єдина Росія\”.

У правоохоронних органах підтвердили, що в цьому будинку справді є офіс \”Єдиної Росії\”, проте також наймають приміщення ще кілька організацій, зокрема, рада ветеранів. І саме у вікно ради ветеранів, за даними поліції, і влучив \”коктейль Молотова\”.

Офіс єдиноросів, утім, також отримав пошкодження під час гасіння пожежі – його підтопило.

Раніше в грудні вже був зафіксований випадок нападу на офіси \”Єдиної Росії\” в Москві. Десять днів тому невідомі розбили вікна офісу партії в районі Новогіреєво і написали на стінах фарбою: \”Шахраї та злодії. Геть тоталітаризм\”.

Джерело

peredplata