Навесні почнеться бунт

Навесні почнеться бунт
ЗАГАЛЬНИЙ АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ НА 2012 РІК

\”Що сталося один раз, може ніколи більше не статися. Але те, що сталося два рази, неодмінно станеться і в третій\”
Пауло Коельо

У рік Дракона можна очікувати різного розвитку подій у світі. Дракон є непередбачуваним. Він може й дихати вогнем, й летіти у небі, й повзати по землі, і жити у воді. Роки Дракона двадцятого століття (1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000) були сповнені різними конфліктами, подіями як і позитивними, так і негативними. Наприкінці 1999 року (рік Кроля) Борис Єльцин передав свою президенську владу Володимиру Путіну, а цьго року Дмитро Медвєдєв заявив про підтримку на виборах у 2012 році Путіна. Що можна сказати? Історія повторюється.
У 2012 році буде два сонячні і два місячні затемнення. Це не є чимось незвичайним, бо у більшості випадків відбувається два-три сонячних і місячних затемнень щороку. 21.05 і 14.11 – сонячні затемнення; 04.06 і 28.11 – місячні затемненя. У такі дні бажано не розпочинати важливих справ.
По розміщенях планет у 2012 році можна сказати, що перша половина року буде вдаліша ніж друга. Юпітер у Тельці примножує статки, зберігає стабільність у світі, а от у Близнятах (туди він перейде у другій половині року) йому важко діяти. Перша половина сприятлива для зміцнення світової фінансової системи, для накопичення багатства, а в другій половині року Уран матиме поганий аспект з Плутоном і Юпітер поганий аспект з Нептуном. З червня збільшиться ймовірність падіння світових ринків, збільшиться нестабільність цін на нафту, нестабільність валют. У плані соціальному і політичному, у другій половині року зросте ймовірність несподіваних військових конфліктів, масових виступів людей. Також можливі катастрофи і стихійні лиха. Найбільш несприятливими періодами року можна назвати червень-липень і вересень-жовтень.
Ще слід відзначити входження Нептуна у знак Риб. Там він буде знаходитися більше десятиліття. Планету Нептун астрологи пов\’язують з ілюзіями, ідеалізмом, колективним несвідомим. Минулий раз, коли Нептун увійшов у знак Риб, було опубліковано \”Маніфест комуністичної партії\”. На тлі негараздів в капіталістичному світі, можлива, у деяких випадках, ностальгія людей, які перебувають у важкому фінасовому стані, за комуністичними ідеалами, або виникнення нових філософських вчень про рівність людей. Зараз деякі політологи трактують масові виступи, наприклад в США, як наростання протестів проти капіталізму. Прогнозують астрологи й бунти у Росії. Щоб знати більше, потрібно вивчати гороскоп РФ, гороскоп президента Росії і т.п. Будемо надіятися, що нам Радянський Союз і комуніз не загрожує.

Для України 2012 рік можна назвати роком великих скандалів, народних бунтів, змов оточення президента проти нього, хаосу і кардинальних змін у владі.
Минулий рік Дракона запам\’ятався українцям резонансним вбивством журналіста, скандальними плівками Мельниченка, акцією \”Україна без Кучми\” і початком покращення економічної ситуації.
У 2012 році для економіки і фінансової сфери найбільше сприятлива перша половина року, а ось у другій можуть виникнути проблеми. Для євроінтеграції також найбільш сприятлива перша половина року. У лютому Нептун стане в опозицію до Сонця України, а прогресивний Місяць перейде у знак Стрільця. Починаючи з лютого слід очікувати відставки уряду. До літа дуже ймовірна криза влади, розколи у правлячій команді, залаштункова боротьба за владу, скандали спрямовані проти президента. Якщо подивитися на гороскопи інавгурацій Ющенка і Януковича, то можна помітити, що між ними є багато чого спільного. Є ймовірність повторення ситуації подібної до кризи влади у 2007 році. У травні і червні виникне загроза повноважень президента. Можливе урізання його фінансування.
Народ буде активніше відстоювати свої інтереси ніж у 2011 році. Навесні слід очікувати бунтів і страйків. Опозиції є шанс взяти ініціативу в свої руки, але це залежить від колективної діяльності опозиціонерів.
Варто відзначити психологічний вплив на людей ЄВРО -2012. У людей появиться приплив сил, у масах буде рух, збільшиться активність. Вибори будуть відрізнятися від інших минулих виборів, тим, що народ буде дивитися на владу і опозицію без прикрас. Люди втомилися від пустих обіцянок і хочуть реальних змін. Тому потрібно пропонувати щось реальне.
Осінь, у політичному плані, буде неспокійною. Нептун тоді буде мати найбільший вплив, слід очікувати скандалів, хаосу, непрозорості у діях влади, масових виступів людей, політичної кризи. Також Нептун символізує безвладдя. 14 листопада відбудеться сонячне затемнення, яке зачепить в гороскопі України десятий дім, який символізує владу. Тому у листопаді у владі настане час змін. Будемо надіятися, що все обійдеться мирно.

peredplata