Вже двох учасників бійки на Драгобраті суд посадив за грати

Вже двох учасників бійки на Драгобраті суд посадив за гратиМіжрайонний суд Ужгорода узяв під варту ще одного учасника конфлікту на гірськолижному курорті Драгобрат
Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прокуратуру Закарпатської області.

\”За поданням прокуратури Закарпатської області, Ужгородським міжрайонним судом двом з п\’яти учасників бійки на Драгобраті обрано запобіжний захід – утримання під вартою строком на два місяці\”, – повідомив прокурор Валерій Черничко.

За його словами, щодо інших трьох осіб судове засідання триває.

Суд триває майже добу, прокуратура наполягає на обранні запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без визначення суми грошової застави всім затриманим.

Раніше місцевий ресурс Мукачево.net повідомляв, що одного з підозрюваних у сутичках на Драгобраті взяли під варту на 2 місяці. Мова йшла про бійця \”Правого сектору\” на прізвисько Цвік (Василь Василинюк, 1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області). Суд вирішив взяти його під варту до 8 березня.

Раніше поліція повідомила, що на території однієї з туристичних баз невідомі чоловіки в камуфльованому одязі вчинили бійку з обслуговуючим персоналом із застосуванням зброї. Згодом з\’явилася інформацію, що це були бійці \”Правого сектору\”.
Пізніше командир Добровольчого українського корпусу Андрій Стемпіцький підтвердив, що у сутичці на території турбази дійсно брали участь бійці ПС.
Учасникам сутички на Драгобраті загрожує від трьох до семи років за гратами.

peredplata