Влада боїться пускати на Арсенія Яценюка на «Шустер Live»

Влада боїться пускати на Арсенія Яценюка на «Шустер Live»Програма «Шустер Live» у черговий раз в останній момент перед ефіром відмовила в участі лідеру партії «Фронт Змін» Арсенію Яценюку.

22 грудня у фракції «НУ-НС» було отримано запрошення на участь в ефірі представника від цієї фракції для участі в програмі «Шустер Live», присвяченій підсумкам року. Рішенням політради фракції Арсенія Яценюка було делеговано взяти участь в ефірі. Підтвердження про це прес-секретар фракції отримав близько 19.00 через СМС від гостьового редактора програми. На сайті «Шустер Live» також з’явився анонс ефіру, в якому серед гостей було прізвище Арсенія Яценюка. Втім, за 20 хвилин до початку ефіру прізвище зникло з анонсу.

Коли лідер «Фронту Змін» приїхав до павільйону, охорона його не пропустила всередину, мотивуючи відсутністю у списках учасників програми.

Аналогічна ситуація відбулася минулого тижня, коли редакція програми «Шустер Live» в останній момент відмовилась від планів проводити програму за участю лідерів української опозиції і змінила тему програми, а також 25 листопада, коли в останній момент Арсенію Яценюку відмовили в запрошенні на «Шустер Live».

Проте якщо раніше про відмову в участі редактори програми принаймні повідомляли за годину-дві, цього разу про відмову в ефірі фактично поставили перед фактом на вході у студію.

«Це свідчить про те, що влада панічно боїться участі в ефірі Арсенія Яценюка. Справжні автори програми, які сидять на вулиці Банковій, намагалися створити максимально комфортні умови для прем’єр-міністра Миколи Азарова, який звітував про «успіхи» цієї влади. І вони чудово розуміли, що участь у ній лідера «Фронту Змін» повністю перекреслила би бравурні звітування, а реально – навішування локшини на вуха українців. Прикро, що ім’ям людини, чиє ім’я носить програма, досі асоціюється в Україні з таким не притаманним їй поняттям, як «свобода слова», «плюралізм думок» і «рівність можливостей», – заявляють у «Фронті Змін».

peredplata