ЗМІ повідомили про серйозну хворобу Лукашенка: не з’явився навіть на важливому святі

 

Натомість традиційну промову виголосив прем’єр-міністр Роман Головченко

Олександр Лукашенко / Фото: EPA
 
 

В організмі білоруського диктатора Олександра Лукашенка відбувся серйозний збій.

Як передає “Хвиля”, про це повідомляє проект ВЧК-ОГПУ в Telegram, посилаючись на інформоване джерело.

Як зазначається, Лукашенко ймовірно хворий, у нього проблеми з ендокринною системою та кардіологічні захворювання.

Виходячи з даних каналу, останнім часом до Мінська для лікування Лукашенка неодноразово вилітали “професора” з Москви, зокрема із центру ім. Бакульова.

“Судячи з “набору лікарів” у Лукашенка був якийсь збій, який викликав дуже серйозні захворювання ендокринної системи та кардіологічні захворювання. Чим був викликаний збій – невідомо”, – йдеться у повідомленні.

 

 

 
 

 

Слід зазначити, що проект “Мотолько допомоги” в Telegram повідомляє, що білоруський диктатор на тлі новин про погіршення здоров’я не з’явився на святкуванні Дня державного прапора, державного герба та державного гімну Білорусі. Натомість традиційну промову виголосив прем’єр-міністр Роман Головченко.

 

Учора Білорусь Гаюн повідомляли, що Лукашенка було помічено у президентській клініці у Дроздах, до нього могли прилетіти лікарі з Росії.

Нагадаємо, Лукашенку стало погано на параді у Москві 9 травня. Його відвезли електромобілем, а після білоруський диктатор швидко повернувся до Мінська.

Радник лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської Франак Вячорка розповів, що здоров’я білоруського диктатора Олександра Лукашенка погане вже не перший рік. На що саме він хворіє, невідомо. Будь-яка зміна у його здоров’ї є державною таємницею.

peredplata