Генерал Москаль виводить владу з тіні

Генерал Москаль виводить владу з тініЗа кілька днів перебування у Чернівецькій області генерал Геннадій Москаль змусив місцеву владу добряче понервувати. А всесвітньовідомих контрабандистів – накивати п’ятами не тільки з Буковини, а й з України.

Увесь світ обурений вульгарною поведінкою депутатів Чернівецької обласної ради з партії регіонів та їхніх прислужників. Вони не дозволяли виступити на сесії народному депутатові Геннадію Москалю. Голова фракції партії регіонів, перший заступник голови ОДА Георгій Галиць хапав генерала за поли піджака і стягував з трибуни. А інші депутати, керівники районів свистали, кричали, тупотіли ногами, поводили себе як дикуни. Народний депутат не виступив в обласній раді. Але ніхто не зміг засвистати чи затупотіти редакцію газети ЧАС, якій дав ексклюзивне інтерв’ю народний депутат.

-Чого злякалися буковинські регіонали?

-Правди.

-Та їм хоч кіл на голові теши. Нічого не допомагає...

-Це ще треба подивитися у чиїх руках сокира. Добрий майстер їм так натеше, що своїм внукам будуть заповідати не красти і не обманювати простий український люд. Вони область вже довели до ручки. Знищили все, що ще могли знищити, крадуть все, що погано і навіть що добре лежить. Область зараз на третьому місці по контрабанді в Україні. Коли я чи інший депутат, виходець з Буковини, заходимо до верховної ради, нам прямо в лице кажуть:\”Контрабандисти\”. Чому я маю нести образи через інших негідників, котрі замучили і область і Україну контрабандою? Зараз більше 25 млрд. доларів контрабанди у рік проходить через наш кордон. Область має чи не найбільшу в Україні армію міліції, СБУ, прокуратури і над ними владу партії регіонів. І всі знають про контрабанду. І досі ще жодної справи не порушено, жодного справжнього контрабандиста не впіймано. Невже всі як один в одній контрабандній зв\’язці. Днями я буду у Румунії. Там детально займуся каналами контрабанди через кордон у Чернівецькій області. Про це я хотів казати на сесії обласної ради.

-Кажуть, що з вашим приїздом з області втекли всі контрабандні авторитети.

-Так. Я знаю, хто втік до Парижу, хто до Ізраїлю. Але залишилися їхні покровителі, з яких буде український народ суворо питати. Тай і цих втікачів скоро повернемо…

(Продовження буде)

peredplata