Бурбак: Ви говорите про відставку найбільш державницького та антиросійського уряду за всю історію України

Бурбак: Ви говорите про відставку найбільш державницького та антиросійського уряду за всю історію УкраїниДіючий Уряд втримав соціально-економічну ситуацію в країні під час військової агресії та в умовах післяреволюційного хаосу.

Про це заявив з трибуни Парламенту Голова фракції \”Народний фронт\” Максим Бурбак після звіту Уряду.

\”Цілком очевидно, що діючий Кабінет Міністрів втримав соціально-економічну ситуацію в умовах післяреволюційного хаосу та російської агресії, організував першу лінію оборони на Донбасі, забезпечив енергонезалежність. А потім запустив необхідні, довгоочікувані, безпрецедентно глибокі реформи\”, – підкреслив Бурбак.

Він відзначив, що суттєвих претензій до Уряду Яценюка ніхто з депутатів не озвучив.

\”При всій глибині, різноманітності та значущості піднятих тем, констатую: сутнісних претензій до Уряду Яценюка – як не було, так і немає. Демагоги й популісти мимоволі об’єдналися, щоб звинуватити Уряд чи то в тому, що в нас війна, чи то в тому, що зарплати під час війни не зростають, чи то в тому, що Україна досі не капітулювала перед Путіним\”, – наголосив Максим Бурбак.

\”Знаємо точно, що відставки Уряду наполегливо вимагають у Кремлі. Це пряма дорога до глибокої політичної кризи, якою точно скористається агресор\”, – сказав він і підкреслив, що наслідки цієї кризи будуть катастрофічними.

\”Закликаю вас не штовхати країну до прірви. Ви говорите про відставку найбільш державницького і антиросійського Уряду за всю історію України\”, – заявив Максим Бурбак

peredplata