Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.

Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.У п’ятницю, напередодні нового року, Юлію Тимошенко доставили до Качанівської жіночої колонії №54.

[/center]Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.Тимошенко перевезли у колонію на Харківщині. Відео.

До колонії заїхало кілька автомобілів охорони міліції, включаючи спецавтомобіль \”Форд\” (з затемненими вікнами), у якому, ймовірно, була Тимошенко.

Біля прохідної в’язниці зібралася велика група журналістів, кілька активістів \”Батьківщини\” з партійними прапорами, по периметру в’язниці зранку курсували автомобілі міліції.

Працівники колонії на прохідній повідомили, що цього дня в’язниця закрита для побачень з ув’язненими.

Як розповів начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін, Тимошенко розміщена \”на дільниці тимчасового СІЗО і утримується там згідно з чинним законодавством\”.

За його словами, на питання про стан здоров\’я, екс-прем\’єр сказала Первушкіну, що \”втомилася з дороги\”.

Начальник колонії також повідомив, що запропонує Тимошенко пройти медобстеження в колонії.

Говорячи про умови утримання екс-прем\’єра, Первушкін зазначив, що загальна площа камери становить 37,5 м.кв., житлова – 31 м.кв. У камері окремий санвузол – унітаз, біде, умивальник і душова кабінка.

Камера розрахована на 7 осіб, але зараз у ній, крім екс-прем\’єра, перебуває тільки одна жінка.

[center]

Як повідомляє кореспондент \”Харків. Коментарі\”, готуватися до приїзду екс-прем\’єра в колонії почали з самого ранку.

Дорожники в екстреному порядку латали дірки в асфальті, прихильники Тимошенко збиралися біля стін колонії, а на територію виправної установи заїхали три автобуси, забиті бійцями \”Беркута\” та правоохоронцями.

Цього ж дня в інтернеті з’явилося відео, на якому показані умови, в яких перебувають ув’язнені у Качанівській колонії.

Джерело

peredplata